Tidigare uppdrag

IndustriForum i Jönköping AB

2011 inledde jag genom min egna firma ett samarbete med företaget IndustriForum i Jönköping AB, som arbetar med ledarutveckling och yrkesnätverk med fokus på ständiga förbättringar Lean. I min roll som marknadskoordinator har jag i nära samarbete med företagets vd Elisabeth Wagner arbetat med företagets marknadskommunikation och planerat för en långsiktig utveckling av kommunikationen. Under åren har jag bland annat ansvarat för:

  • Marknadskommunikation genom nyhetsbrev, webbplats, sociala medier och tryckta produktblad.
  • Utveckling av webbplats och flytt till nytt CMS.
  • Planering av kommunikationsstrategi, för webb och i tryck.
  • Kostnadseffektivisering av företagets marknadskommunikation.
  • Lansering och marknadsföring av Kontorshotellet Jönköping.

Besök IndustriForums webbplats.

Andreas har starkt bidragit till att utveckla företagets strategier och affärsidé, samtidigt som han har hjälpt till utöka vår marknadsandel.

Elisabeth Wagner, vd IndustriForum i Jönköping AB

SvenskaFans.com

Uppdraget började 2004 med att jag, som så många andra engagerade skribenter på SvenskaFans.com, började skriva om mitt favoritlag, bandylaget Vetlanda BK. 2005 fick jag större ansvarsuppgifter för hela bandysidan och har sedan dess haft rollen som bandyredaktör på SvenskaFans.com. Det har, utöver att skriva om Vetlandas matcher, inneburit ett redaktionellt ansvar, rekrytering av nya skribenter och att vara sidans kontaktperson. Jag har också skrivit den populära Bandybloggen, under senare tiden tillsammans med min kollega Daniel Engström Stenson.

Under 2013 lanserades också webb-tv-magasinet Bandyhörnan på SvenskaFans FanTV, där jag under flera tillfällen deltagit i programmet som en av panelmedlemmarna.

Bandysidan på SvenskaFans.com har under dessa år vuxit fram som en av de mest etablerade webbplatserna för svensk bandy och är en naturlig samlingsplats för supportrar.

Läs om bandy och delta gärna i diskussionerna på SvenskaFans.com/Bandy.

Bandyhörnan

Webbutveckling och sociala medier

Har genom egen firma arbetat med webbutveckling, sökmotoroptimering och sociala medier i olika uppdrag för mindre företag och organisationer.

Frilansuppdrag

Har arbetat med uppdrag som frilansskribent, både för dagstidning i Vimmerby Tidning och i längre intervjuer i magasinet Bandyportföljen.