Pär Pettersson och Patrick O'Niell

Lean på Småländska 2014 – konferens för ledningsgrupper

Den 27 november arrangerar IndustriForum i Jönköping den årliga konferensen Lean på Småländska, i år med fokus på förbättringsarbete för ledningsgrupper.

Det är femte året i rad som min långvariga samarbetspartner IndustriForum i Jönköping arrangerar konferensen Lean på Småländska. Jag har personligen arbetat med marknadsföringsmaterialet till Lean på Småländska under 2011 och i år tycker jag att IndustriForum har fått ihop det mest intressanta programmet sedan jag började arbeta med företaget.

Årets talare är Pär Pettersson, tidigare mental tränare i HV 71 och numera i samma roll i Tre Kronor, samt Patrick O’Niell från Extraordinary Conversations Inc., Toronto, som är en mångårig förändringsledare och ledningscoach. Efter dessa två talare följer två workshops med tema ”Ledningens strategi för förbättringsarbete” samt ”Ledarskap och lean”, under ledning av PRC respektive Swalander Affärsutveckling.

Den röda tråden för Lean på Småländska 2014 är strategiskt förbättringsarbete för hela ledningsgruppen och målsättningen är att skapa motivation för nästa steg i förbättringsresan. Det ser ut som en mycket intressant dag för förändringsledare på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping!

Läs mer om Lean på Småländska 2014 och anmäl dig på IndustriForums webbplats.