Bandyportföljen - magasin om bandy

Köp Bandyportföljens guide inför Elitserien

Bandyportföljen släppte i veckan som gick det stora 100-sidorsnumret inför Elitserien med en stor guide om varje lag inför premiären.

Bandyportföljen är det enda renodlade bandymagasinet, som lanserades inför förra säsongen. Med fem nummer varje säsong ger Bandyportföljen intervjuer och insikter om sporten, som inte tidigare funnits utrymme för i andra medier. Nyligen släpptes alltså den stora guiden inför Elitserien, som ger allt du behöver veta om de 14 lagen i Elitserien, inför premiären senare i oktober.

Jag personligen har bidraget till det här numret med en stor intervju med Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson, som berättar om Villas resa till att bli ett etablerat topplag och en av de mest framstående klubbarna utanför isen, med god ekonomi, högst publiksnitt och professionella arrangemang i hemmaarenan Sparbanken Lidköping Arena. Vi pratar i intervjun om elitklubbarnas ansvar för de mindre klubbarna, hur antalet kvinnor i Villas publik har ökat och så givetvis jakten på det där SM-guldet.

Jag sa tidigt att vi aldrig kommer kunna locka publik med bara 2×45 minuter bandy. Det är våran kärnprodukt, det viktigaste vi har, men i dagens läge med så mycket annat som lockas krävs det mycket mer än så.
Jonas Johansson, klubbchef Villa Lidköping

 

Sparbanken Lidköping Arena
Sparbanken Lidköping Arena den vackra augustikväll jag besökte Lidköping för en intervju med Jonas Johansson.

Så om du inte prenumererar på Bandyportföljen kan du köpa detta fullmatade bandymagasin med 100 sidor inför Elitserien på närmaste Pressbyrån. Kanske blir du så fast att du tecknar en prenumeration för resten av säsongen?