SvenskaFans.com/Bandy 2009

I dag fyller SvenskaFans.com/Bandy 10 år

I dag är det 10 år sedan den allra första artikeln publicerades på SvenskaFans.com/Bandy – en sajt som nu har rapporterat om bandy i ett helt decennium. 

Det var den då helt färske Villa Lidköping-skribenten Kalle Sandgren som publicerade artikeln Ett års, och flera års, bandyväntan är över den 11 november 2004. Artikeln var den allra första som publicerades på den helt nystartade bandysektionen på Sveriges största och bästa sportsajt SvenskaFans.com. Därefter följde flera andra lag, bland annat mitt Vetlanda som också startade upp i november 2004, på initiativ av min bror Johan Söderman.

Min första artikel var ett referat från Vetlandas seger mot Gripen dagen före nyårsafton 2004 och därefter har det nog blivit närmare 1 000 referat, införrapporter, krönikor och blogginlägg undertecknade av mig själv. Som jag tidigare har skrivit om är jag väldigt stolt över mitt långa engagemang och all tid jag lagt ner på SvenskaFans.com/Bandy, speciellt när vi nu kan summera hela 10 år av utveckling för en av de allra viktigaste sajterna om bandy de senaste åren.

Tjustkulle-redaktionen på SvenskaFans.com/Bandy 2009

Denna tioårsdag till ära vill jag också passa på att återigen uttrycka hur roligt det är att Torleif Wikström har tagit över som redaktör på SvenskaFans.com/Bandy. Torleif har börjat mycket bra och fortsätter garantera en bra rapportering på svensk bandy på SvenskaFans. För SvenskaFans är en mycket viktig del av rapporteringen om bandy på internet och nu en av de som har varit aktiv under allra längst tid och för många en självklar plats att besöka för att läsa om bandy.

Så stort grattis på födelsedagen SvenskaFans.com/Bandy – jag hoppas vi kan fortsätta läsa om bandy hos dig i många år till!

På bilderna ser ni två skärmdumpar från 2009, precis innan SvenskaFans bytte utseende till en bredare design. Ni ser dels löpsedelns utseende och dels Tjustkulle-redaktionens dåvarande lagsida, den för mig mest klassiska med en jublande Jonas Claesson och de tre bröderna Einarsson.