Freewater Pictures

Beställ Big Fish Stories på DVD

Produktionsbolaget Freewater Pictures släpper nu sin film Big Fish Stories på DVD, med berättelsen om ett otroligt äventyr i Alaska.

Freewater Pictures består av ett gäng fiskeälskare som producerar film från vildmark och äventyr. En av grundarna är min vän Erik ”Ludde” Lundin, som är fotograf och som har förmågan att verkligen fånga vildmarken och fisket på ett helt fantastiskt sätt.

Förra sommaren, 2013, gjorde fyra av killarna i Freewater Pictures en resa till Alaska för att uppleva gäddfisket i en av världens sista vildmarker, som de själva kallar den. Det månadslånga äventyret och det otroliga fisket fångades i filmen Big Fish Stories, som nu finns till försäljning på DVD. Tidigare under året har Freewater Pictures gjort förhandsvisningar runt om i Sverige och byggt upp en förväntan bland sina fans inför det stundande DVD-släppet.

Nu finns filmen alltså tillgänglig för beställning och för den som är intresserad av fiske eller att se hur killarna klarade av detta stora äventyr, så är det ett måste att se. En mycket fascinerande och intressant film, med otroligt snygga beskrivningar av vildmarken och äventyret och framförallt världens kanske allra bästa gäddfiske.

Filmen beställer ni på Freewater Picutres hemsida och ni kan också få mer information på Freewater Picutres Facebook.

Trailer för Big Fish Stories